понеділок, 10 липня 2006 09:22

У Криму здійснив вимушену посадку російський А-310

 

В аеропорту міста Сімферополь (Крим) зробив посадку з технічних причин літак А-310, що належить російській авіакомпанії "Сибір". Він виконував чартерний рейс 1822 Анталія-Москва (аеропорт "Домодєдово").

Після проведеного технічного обслуговування в аеропорту Анталії, екіпаж А-310 помітив падіння рівня масла в одному з двигунів. З метою убезпечити політ, командир екіпажу ухвалив рішення про посадку в Сімферополі. Посадка відбулася благополучно. На борту А-310 (бортовий номер VP-BSZ) перебували 243 пасажири і 8 членів екіпажу.

"Сибір" відряджає до Сімферополя бригаду фахівців для технічного огляду літака. Час прибуття пасажирів і літака до Москви уточнюється.

Нагадаємо, що в ніч на 9 липня при посадці в Іркутську (Росія) розбився пасажирський літак А-310 авіакомпанії "Сибір", що виконував рейс Москва-Іркутськ. На борту були 204 людини - 193 пасажири, 8 членів екіпажа і троє взятих на борт поза списком. Щонайменше 122 людини загинули, 70 постраждали. Причина катастрофи встановлюється. За фактом аварії порушено кримінальну справу.

Понеділок, 10 липня в Росії оголошений днем трауру за жертвами авіакатастрофи під Іркутськом. Президент Росії Володимир Путін виразив співчуття рідним і близьким загиблих та підписав указ про день трауру. Сьогодні в другій половині дня в морзі обласного центру призначена процедура пізнання тіл загиблих.

По всій країні будуть приспущені державні прапори, установам культури і засобам масової інформації запропоновано відмінити розважальні заходи і передачі.


За матеріалами УНІАН, Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Криму здійснив вимушену посадку російський А-310». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі