пʼятниця, 06 березня 2009 14:24

У Криму ув"язнені перекинули автомобіль, що їх перевозив

У Криму ув"язнені перекинули автомобіль, що їх перевозив

В Криму перекинувся автомобіль, що перевозив ув"язнених. Про це повідомили в ВЗГ ДУМВС України в АР Крим.

За інформацією правоохоронних органів, "5 березня 2009 року окремою ротою конвойної служби міліції при Головному управлінні МВС України в АР Крим проводилося планове відправлення етапом спецконтингенту з Сімферопольського слідчого ізолятора за маршрутом: Сімферополь - Роздольний - Євпаторія - Саки. Відправлення етапом здійснювалося на спецавтомобілі "ГАЗ-3307 ", розрахованому на перевезення 21 людину".

У ВЗГ ГУМВС України в АР Крим відзначили, що "о 14 годині 25 хвилин, виходячи з Роздольного в Євпаторію, на 43-му кілометрі дороги, на лівому закругленні проїжджої частини, внаслідок розгойдування автомобіля спецконтингентом у кількості 16 осіб автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали 4 взяті під варту особи і 2 міліціонери конвою, яких шпиталізували до Євпаторійської міської лікарні. Як запевняє медичний персонал, загрози для їхнього життя і здоров"я немає".

"Водій автозака 1961 р.н , працює в органах внутрішніх справ 20 років, має водійський стаж - 26 років, відкриті категорії на керування транспортом "А.В.С.D". За попереднім медичним висновком всі працівники міліції, у тому числі й водій, були тверезі. Для остаточного висновку взято аналізи на наявність алкоголю в крові. Розслідування причин дорожньо-транспортної пригоди проводить прокуратура Сакського району", - повідомили в ВЗГ ГУМВС України в АР Крим.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Криму ув"язнені перекинули автомобіль, що їх перевозив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі