середа, 07 травня 2008 11:02

У Криму горить ліс

У Криму горить ліс

У Криму близько 100 чоловік і 11 одиниць техніки задіяно в гасінні пожежі в ялтинському лісі. Робота ускладнюється тим, що пожежа відбувається у важкодоступній гірській місцевості - практично на прямовисних скелях.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України Криму, на даний момент основною версією виникнення пожежі вважається необережне поводження з вогнем туристів.

Пожежа була виявлена сьогодні о 03.25 під час планового обходу території лісниками Ялтинського гірничо-лісового природоохоронного заповідника.

"Під час обльоту вертольотом, встановлено, що пожежа низова, площа пожежі становить приблизно 0,7 гектара", - повідомляє кримський Главк МНС.

Для ліквідації пожежі задіяні: 28 чоловік Ялтинського лісництва, 68 чоловік особового складу МНС та 11 одиниць техніки.

Підрозділи Сімферопольського, Алуштинського, Бахчисарайського районних і міських управлінь МНС, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення МНС приведені в підвищену готовність. Вертоліт МНС знаходиться в бойовій готовності до вильоту.

На місці пожежі працює оперативна група кримського Главку МНС. Створено штаб з ліквідації лісової пожежі. Загальне керівництво здійснює начальник Головного управління МНС України в АРК Олександр Мазилін, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму горить ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі