пʼятниця, 14 грудня 2007 14:34

У Колумбії грабіжники підпалили пасажирський автобус: 10 загиблих

У Колумбії злочинці облили пасажирів автобуса бензином і, загрожуючи підпалити, стали грабувати. Проте ті надали опір і злочинці підпалили громадський транспорт.

У вогні пожежі загинули 10 осіб, включаючи два нападаючих і водія. Ще 12 людей отримали поранення, передає Associated Press.

Як пояснив один з пасажирів, що вижили, салон заволокло димом і, хоча всі дружно стали вибивати скло, не всім вдалося вибратися з підпаленого автобуса, повідомляє Elpasotimes.

Злочин був здійснений 12 грудня пізно увечері поблизу містечка Согамоса, що в 200 кілометрах від колумбійської столиці Богота. Грабіжників було троє, як затверджує голова дорожньої поліції Колумбії генерал Луіс Альберто Мур.

Повідомляється, що всього в автобусі було 22 людини, включаючи і грабіжників. Єдиний злочинець, що вижив, 23-річний студент, був арештований.

Шосе, на якому злочинці зробили спробу пограбування, добре охороняється армійськими і поліцейськими підрозділами. Із слів Мура, автобус благополучно пройшов три контрольно-пропускні пункти (КПП), перш ніж грабіжники проявили себе. Один з пропущених КПП був армійським. Зазвичай солдати і поліцейські не зупиняють автобуси, хоча іноді можуть перевіряти документи, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У Колумбії грабіжники підпалили пасажирський автобус: 10 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі