середа, 09 червня 2010 16:50

У Кличка кажуть, що Черновецький "включив дурака" з тарифами

У Кличка кажуть, що Черновецький "включив дурака" з тарифами

У Блоці Кличка не сумніваються в тому, що тарифи на житлово-комунальні послуги в столиці піднімуть.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат Київради від Блоку Кличка Валерій Карпунцов.

"Я сумніваюсь, що зараз якась із фракцій Київради голосуватиме за підвищення тарифів: чи то БЮТ, чи то Блок Кличка, чи Партія регіонів. Вони на це не підуть. Тим більше без фракції Блоку Черновецького це не можливо зробити" - наголосив він.

"Думаю, такого кроку не буде. Швидше за все, це знову ж таки буде ініціатива мера, який після останнього розпорядження про підняття тарифів "включив дурака", - припустив Карпунцов.

Депутат зазначив, що Черновецькому вигідно, аби подібні рішення приймалися депутатами Київради.

"Йому вигідно розгрібати такі речі руками Київради. Тоді він ні за що не відповідає. Але в будь-якому випадку тарифи будуть підвищуватися, тому що кожного дня "молодая команда" мера шукає можливості це зробити", - додав Карпунцов.

Нагадаємо, що в Києві з 1 липня тариф на гарячу воду зросте на 29%, на опалення - на 41%. Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації від 31 травня 2010 року оприлюднене у газеті "Хрещатик". Однак пізніше мер Леонід Черновецький заявив, що це питання має бути відкореговане.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка кажуть, що Черновецький "включив дурака" з тарифами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі