середа, 07 липня 2010 10:06

У київському метро на 18 хвилин зупинився рух

У київському метро на 18 хвилин зупинився рух

О 19 год. 22 хв. 6 липня у Київському метрополітені, на станції метро "Харківська" через технічну несправність було зупинено електропоїзд.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, внаслідок цього на 18 хвилин між станціями "Осокорки-Харківська" було припинено рух електропоїздів по другій колії у напрямку Борисполя.

О 19 год. 40 хв. несправність електропоїзда було усунуто, рух відновлено.

Нагадаємо, 1 липня сильна злива, що тривала близько 20 хвилин, частково паралізувала роботу столичної станції метро "Позняки". Рух поїздів тривав, однак один з виходів був перекритий спеціальною огорожею. Його залило водою.

2 липня на метро "Героїв Дніпра" залило вестибюль станції.

14 червня у другій половині дня на станції "Гідропарк" Святошинсько-Броварської лінії метро зупинився потяг. Рух було заблоковано на 30 хвилин.

У травні 53-річна киянка кинулася під потяг на столичній станції метро Шулявська. Руху на ділянці між станціями Святошин і Вокзальна не було 19 хв. Шулявську на 10 хв. закрили для входу пасажирів. Це перше цього року самогубство у підземці.

УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У київському метро на 18 хвилин зупинився рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі