четвер, 01 липня 2010 12:34

У Києві зросли тарифи на гарячу воду та опалення

У Києві зросли тарифи на гарячу воду та опалення

Із сьогоднішнього дня, 1 липня, в Києві підвищуються тарифи на гарячу воду та опалення.

Як йдеться в розпорядженні Київської міськадміністрації, згідно з документом, тариф на централізоване опалення для населення при наявності лічильників складе 184,41 грн. за 1 Гкал (було - 130,6 грн.), при їх відсутності - 2,26 грн. за 1 кв. м. опалювальної площі в місяць (було 1,6 грн.).

Тариф на гаряче водопостачання для населення при наявності лічильника становитиме 11,75 грн. за 1 куб.м. (було 8,8 грн.); при його відсутності у квартирах з ванними, обладнаними душами, за одну людину на місяць - 41,14 грн. (було 30,8 грн.).

Крім того, ГУ з питань цінової політики міськадміністрації за результатами отриманих підприємствами висновків Державної інспекції з контролю над цінами доручено підготувати проект розпорядження КМДА щодо поетапного приведення тарифів на гаряче водопостачання і централізоване опалення до економічно обґрунтованого рівня з 1 вересня 2010 і 1 листопада 2010 року.

Нагадаємо, Київська міськдержадміністрація підтвердила, що тарифи на житлово-комунальні послуги для населення з 1 липня повернуть на рівень тарифів, що діяли до Меморандуму між Київською міськдержадміністрацією, НАК Нафтогаз України і АК Київенерго про стабільне енергозабезпеченні столиці у зимовий період в жовтні 2009 - травні 2010 року.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «У Києві зросли тарифи на гарячу воду та опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі