четвер, 06 вересня 2007 12:48

У Києві знесуть частину заводу "Більшовик"

Комунальне підприємство "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" оголосило тендер на проект реконструкції транспортної розв"язки на перетині проспекту Перемоги і вулиці Індустріальної. Терміни розробки проекту: вересень 2007 року – березень 2008 року. Тендер запланований на 19 вересня.

Як відомо, КМДА має намір реконструювати естакаду біля станції метро "Шулявська" до 2012 року, почавши роботи в 2010 році. Київміськадміністрація продовжила комунальній корпорації "Київавтодор" термін розробки проекту реконструкції естакади до 2008, оскільки проект не був розроблений у 2006 році, як планувалося раніше.

У жовтні 2006 року Державний дорожній науково-дослідний інститут "Укравтодор" рекомендував комунальному підприємству утримання мостів і доріг Києва "Київавтодорміст" реконструювати Шулявській шляхопровід. При реконструкції шляхопроводу необхідно зносити 1 корпус заводу "Більшовик" і 1 житловий будинок. Шулявський шляхопровід знаходиться на перетині вулиць Довженко, Індустріальної (Вадима Гетьмана) і проспекту Перемоги, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У Києві знесуть частину заводу "Більшовик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі