середа, 09 вересня 2009 20:07

У Києві виступлять Depeche Mode

У Києві виступлять Depeche Mode

У середу, 9 вересня, стало відомо, що легендарний британський гурт Depeche Mode виступить у Києві 8 лютого 2010 року у рамках світового турне Tour of the Universe, приуроченого до виходу дванадцятого студійного альбому колективу.

Як повідомляє портал Знаки, гурт дасть концерт у київському Палаці Спорту у понеділок, 8 лютого 2010 року. Ці дані підтверджує і розклад Tour of the Universe, розміщене на офіційному сайті Depeche Mode.

Раніше чутки про можливий виступ Depeche Mode в Києві неодноразово з"являлися в ЗМІ у зв"язку із запланованими ще півроку тому концертами британських музикантів у Петербурзі та Москві, де депеші мають намір виступити 4 і 6 лютого 2010 року, однак, менеджери колективу не підтверджували інформацію про приїзд в Україну .

Нагадаємо, турне Depeche Mode, яке стартувало 6 травня в Люксембурзі, приурочене до релізу дванадцятого студійного альбому Sounds of the Universe, випущеного у квітні цього року. Його успіх підтверджують перші позиції в таких престижних чартах, як European Top 100 Albums, World Albums Top 40, US Billboard Top Rock Albums і U.S. Billboard Top Electronic Albums, також топові місця в хіт-парадах двадцяти країн світу.

Depeche Mode - одні з найбільш яскравих представників нової хвилі, а також стилів синтипоп і пост-панк. Колектив виступає з 1980 року. Гурт випустив дванадцять студійних альбомів, число проданих альбомів ним перевалило за 70 мільйонів.

Знаки.fm

Зараз ви читаєте новину «У Києві виступлять Depeche Mode». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі