вівторок, 15 липня 2008 12:35

У Києві високопоставлені чиновники попались на хабарі

Правоохоронці Києва викрили у хабарництві начальника Державної річкової інспекції з безпеки судноплавства, президента Української асоціації мисливсько-рибальських клубів та організацій, а також начальника бази Верхньодніпровського регіонального представництва Державної річкової інспекції з безпеки судноплавства України. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

$10 тисяч вони вимагали у підприємця, власника дебаркадера і плавучого крану, за не притягнення його до адміністративної відповідальності за результатами перевірки під час якої було виявлено порушення, а саме, відсутність техдокументації щодо придатності до експлуатації плавзасобів. За результатами перевірки у підприємця було відібрано паспорт капітана та винесено припис про заборону використання дебаркадера і плавучого крану (простій цієї техніки коштує бізнесмену 25 тисяч гривень на добу).

Під час отримання половини від суми хабара в розмірі $5тисяч в одному зі столичних кафе двох чиновників затримали оперативники спецпідрозділу БОЗ.

За матеріалами слідства прокуратура Києва порушила кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «У Києві високопоставлені чиновники попались на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі