середа, 28 жовтня 2020 15:20

У Києві відкриють кіберспортивну арену

У Києві відкриють кіберспортивну арену
Арену відкриють біля метро "Почайна". Фото: GetInPro

У Києві планують відкрити кіберспортивну арену до кінця 2020 року. Над створенням працює компанія Global Esports Solutions.

Комплекс почне працювати після зняття карантинних обмежень, повідомляє БЖ.

"Насамперед почне працювати основна кіберспортивна арена площею 500 м² з цілодобовим публічним доступом. Згодом її розширять до 1500 м². Перші турніри планують проводити в січні 2021 року", - розповіли виданню представники компанії.

Арена буде розташована біля метро Почайна й складатиметься з 3 основних зон.

"Gamer (розрахована на 85 ігрових комп'ютерів з кабінками для індивідуального і групового навчання), Pro (10 комп'ютерів і VIP-приміщення для навчання, розраховані на 5 комп'ютерів), Streamer (стрімінгруми)", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подорожувати Україною тепер можна віртуально

Також будуть доступні зона мобільних ігор, магазин комп'ютерних аксесуарів, бар і кафетерій. У комплексі відкриють великий зал для 1000 глядачів і професійну студію для трансляцій матчів і репортажів.

На базі 4-зіркового готелю Encore Ramada для гравців облаштують навчальний простір. Вони зможуть користуватися тренажерним залом, ігровими зонами і послугами тренерів.

Global Esports Solutions - компанія, що розвиває кіберспортивні арени. Також вона проводить регулярні турніри під брендом GetInPro. Перший турнір відбувся 2019 року в 4 країнах СНД. Global Esports Solutions планує розвивати мережу комплексів і в інших містах України.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриють кіберспортивну арену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі