середа, 19 червня 2019 20:04

У Києві спостерігається дуже високий рівень забруднення повітря

У Києві спостерігається дуже високий рівень забруднення повітря
ДСНС попередила про високий рівень забруднення повітря у Києві. Фото: Еcosoft

У Києві впродовж 18-19 червня рівень забруднення діоксидом азоту досяг 6 середньодобових гранично допустимих концентрацій. Такий показник зафіксували у 3 місцях столиці.

Як зазначається, підвищений рівень забруднення повітря протримається в Києві до 24 червня. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій в Facebook.

"Протягом 18-19 червня за даними постів спостереження ЦГО ім. Бориса Срезневського рівень забруднення діоксидом азоту досяг 6 середньодобових ГДК (гранично допустима концентрація) в районах: Оболонського проспекту; Бессарабської і Деміївської площ", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з погодними умовами така ситуація в Києві триватиме до 24 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Витік концентрат, 200 грамів вистачає на гектар. А нам кажуть, що розлився прилипач"

"Такі метеорологічні умови за прогнозом Гідрометцентру (жаркий характер погоди, поле підвищеного тиску, слабкий вітер в приземному шарі, нічні приземні інверсії) і рівень забруднення (тенденція до подальшого зростання) протримаються в Києві до 24 червня", - зазначили у відомстві.

У селі Збаржівка, біля якого в річку Рось потрапили гербіциди, питна вода залишається дуже забрудненою. Так вміст хімікатів у колодязях і водопроводі перевищує норму в 20 разів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві спостерігається дуже високий рівень забруднення повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі