пʼятниця, 17 грудня 2010 19:35

У Києві Санта просив Дідів Морозів не приходити до дітей п'яними (ФОТО)

17 грудня до Києва прилетів Санта Клаус. Він поселився у чотиризірковому готелі у номері люкс. Вартість номеру працівники готелю не розголошують, але повідомили, що номер для Санти спеціально прикрашали. Годуватимуть казкового гостя українськими стравами.

На прес-конференцію Санта запізнився на 40 хвилин. Пояснив це тим, що змушений був пересуватися без своїх оленів. „У мене є чарівний порошок, який я сиплю на них. І вони можуть рухатись дуже швидко". Подібну магію він застосовує і під час проникнення у будинки через димарі. Проте, порошок діє лише у ніч перед католицьким Різдвом.

Санта не проти широкого розповсюдження його двійників – Дідів Морозів, але висловив до них прохання – не приходити до дітей на підпитку.

Після прес-конференції Санта фотографувався та роздавав автографи на спеціальних листівках, де зображені він та його ельфи. Санта добре говорить і пише російською. Каже, що практикується уже 300 років. Бороду має справжню, але не всю. „Частково борода моя, а частково - мені допомагають", - розказав він.

Нагадаємо, що сьогодні президент Віктор Янукович запалив ялинку на Майдані незалежності. Подивитися на відкриття ялинки зібралися в основному люди віком від 45-50 років. Вони представляли комунальні підприємства та інститути Києва. За тим, щоб люди не розійшлися стежили керівники груп.

Як відомо, київським районам спустили рознарядку звезти людей на акцію, близько 3 тисяч.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві Санта просив Дідів Морозів не приходити до дітей п'яними (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі