понеділок, 08 жовтня 2007 12:21

У Києві пройшов марш проти гомосексуалізму

У центрі Києва в п"ятницю, 6 жовтня, пройшов марш проти гомосексуалізму. Організаторами акції виступили церква Посольство Боже, очолювана пастором Сандеєм Аделаджею, і громадські організації "Творці історії" і "Перемога в твоїх руках".

Учасники акції, яких, за даними Посольства Божого, зібралося близько двох тисяч, пройшли від майдана Незалежності через вулицю Інститутську до Секретаріату Президента на Банковій. Там організатори передали в Секретаріат свої пропозиції про внесення змін до закону про мораль. Зокрема, вони пропонують на законодавчому рівні посилити адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму і лесбійства штрафом у розмірі 15-20 неоподатковуваних мінімумів доходів (255-340 грн.).

У той же час організатори маршу відзначили, що вони виступають не проти конкретних осіб, які представляють сексуальні меншини, а проти цього явища в цілому.

У свою чергу глава Гей-форуму України Святослав Шеремет відзначив, що організатори акції "самі популяризують те, проти чого виступають".

"Ми можемо сказати спасибі Посольству Божому, тому що вони, по суті, пропагують те, проти чого борються. Після того, як вони занесли петицію в Секретаріат Президента, нашій організації буде набагато простіше і легше працювати для досягнення нашої мети", сказав Шеремет, пише щоденна газета 15 минут.

Зараз ви читаєте новину «У Києві пройшов марш проти гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі