субота, 30 травня 2009 14:57

У Києві при затриманні жінки-сутенера загинув міліціонер

У Києві при затриманні жінки-сутенера загинув міліціонер

Під час виконання службового завдання в результаті ДТП в Києві загинув старший лейтенант міліції, співробітник Управління по боротьбі із злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, Солом"янського райвідділу міліції Євгеній Невечеря.

Як повідомили в центрі громадських зв"язків ГУ МВС України в Києві в суботу, в рамках проведення операції "Повiя" старший лейтенант міліції документував незаконну діяльність жінки-сутенера, яка забезпечувала роботу як мінімум двох "квартир".

Міліція повинна була затримати сутенера (у 2005 році вона вже притягувалася до відповідальності за звідництво) під час передачі грошей від однієї з повій, проте ця жінка, запідозрила недобре. Коли вона намагалася втекти на машині, старший лейтенант Е.Невечеря почав її переслідувати. Машина жінки несподівано повернула вправо, підрізала міліційну машину, яка перекинулася. У результаті загинув співробітник Солом"янського райвідділу міліції.

Як відзначили в ЦГЗ, трагедія сталася 28 травня. У суботу на Лісовому кладовищі колеги київського главку міліції прощаються із загиблим товаришем.

За матеріалом Интерфакс-Украина, Главред

Зараз ви читаєте новину «У Києві при затриманні жінки-сутенера загинув міліціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі