вівторок, 11 листопада 2008 16:55

У Києві показали картину вартістю 2 мільйони фунтів

У Київському музеї російського мистецтва пройшла виставка лондонського аукціонного будинку "MacDougall"s", на якій було представлено твори найвідоміших російських художників другої половини XIX – першої половини XX ст.

Надорожчим експонатом виставки є пейзаж І. Левітана - його стартова ціна становить 2 млн. фунтів стерлінгів. Найдешевою називають роботу С. Шишко "Новобудови Києва", яка оцінюється 40 тис. фунтів.

За словами директора аукціонного дому "MacDougall"s" Вільяма МакДугалла, під час економічної кризи підприємці дуже охоче купують предмети мистецтва. "Картини відомих художників не знецінюються, а, навпаки, збільшуються в ціні. Це дуже вигідний захист капіталу", - запевнив директор.

Показові на виставці у Києві роботи будуть продані на аукціоні "MacDougall"s", який пройде в Лондоні 25-27 листопада 2008 року.

Нагадаємо, аукціонний дім "MacDougall"s" було засновано у 2004 році в Великобританії. Це єдиний зарубіжний аукціон зі спеціалізацією на російському мистецтві, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ
Зараз ви читаєте новину «У Києві показали картину вартістю 2 мільйони фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі