четвер, 01 квітня 2010 13:12

У Києві подружжю спалили одночасно дві автівки (ФОТО)

Дві машини марки Hyundai горіли о 3 год ночі на Оболонському проспекті, 7б в Києві.

Вони стояли біля будинку одна від другої за 15 метрів. Між ними - ще два авто. МНС викликали чоловік і дружина, яким належали автомобілі. Про пожежу їм повідомила жінка одного із будинків, яка бачила все через вікно.

Речник Головного управління МНС у Києві Олександр Хорунжий повідомив Gazeta.ua, що пожежники приїхали через 3 хвилини після виклику.

"Свідок розповіла, що під"їхав чорний мікроавтобус і звідти вибігло кілька невідомих чоловіків. Вони прокололи передні шини автомобілів і кинули під них горючу суміш. Що саме з"ясовується. Можливо, це було щось на зразок коктейлю Молотова, тобто бензин у скляній пляшці обмотаній ганчіркою. Пожежники загасили вогонь піною та водою за 2 хвилини. Машини згоріли на половину, весь перед вбитий", - розповів він.

Причини навмисного підпалу подружжя називає різні. У кожного своя версія. Але обоє кажуть, що, швидше за все, винуватий бізнес.

Один із жителів Оболонського району розповів, що було чути сильний вибух.

"Все було, як у кіно. Ми живемо на останньому поверсі, бачили з вікна, як приїхали міліція, пожежна машина, "швидка допомога". Повибігали люди. І чути було сильний вибух. Думали, це машина рвонула. Страшно стало за свою. Теж ставлю біля свого будинку. На стоянці дорого та й місця немає", - додав він.

В Оболонське райуправлінні міліції подію поки не коментують. Сказали, що будуть говорити після експертизи, тому що лише зібрані докази.

Експертиза триває.

Фото: Коломак Костянтин/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві подружжю спалили одночасно дві автівки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі