пʼятниця, 08 серпня 2008 08:25

У Києві на Майдані з"явилися білі статуї, що розмовляють

Увечері на Майдані Незалежності з"явилися нові "жителі": 12 невеликих білих статуй. З них десяток діток і пара майбутніх батьків. Що цікаво, скульптури розмовляють.

Коли людина підходить ближче, вони починають вітатися і розповідати історії. "Привіт. Поговори зі мною. Я - Артем, мені 7 років" - повідала статуя маленького хлопчика.

Як тільки статуї з"явилися на площі, до них відразу ж кинулися фотографуватися. Правда, деякі перехожі обурювалися, мовляв, на центральній площі й так скульптур достатньо. Проте, як виявилось, статуї довго не простоять. Вони - частина акції, яка має на меті надихнути батьків на спілкування з дітьми.

Як повідомила Тетяна Атаджанова, менеджер проекту зі статуями, у багатьох батьків не вистачає часу спілкуватися з дітьми, що в майбутньому може призвести до розбіжностей і сварок.

Такі скульптури, які говорять, якраз і повинні привернути увагу до проблеми. Говорять вони завдяки вмонтованому спецпристрою.

Простоять гіпсові фігури до 10 серпня, а потім, якщо залишаться цілі, вони об"їдуть 20 міст України, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві на Майдані з"явилися білі статуї, що розмовляють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі