четвер, 24 січня 2008 12:08

У Києві бармена чотиризіркового готелю побили милицею

Днями в барі-ресторані одного зі столичних готелів на вулиці Грушевського стався інцидент. Незадоволений обслуговуванням клієнт побив милицею бармена.

Компанія бізнесменів з Донецька з вечора засідала в барі зі своїм столичним колегою.

Близько четвертої ранку 42-річний киянин, який привітно приймав гостей, обурився відсутністю бармена на робочому місці. Чотиризірковий готель передбачає цілодобове обслуговування в барі-ресторані. Спроби пояснити це барменові не увінчалися успіхом. Розлючений бізнесмен, схопивши милицю товариша, який мирно сопів на дивані, як слід відлупцював офіціанта.

Співробітників Печерського відділу Держслужби охорони викликали о восьмій ранку. До цього часу 31-річний бармен дозрів написати на кривдника заяву. До приїзду наряду групи затримання на подив все було тихо і мирно. Бармен продовжував свою роботу, а відвідувачі, як ні в чому не бувало, засідали за столиком.

Наразі в ситуації, що склалася, розбираються співробітники районного управління міліції. Чи дійде справа до суду, залежатиме від обох "ворогуючих" сторін, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Києві бармена чотиризіркового готелю побили милицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі