пʼятниця, 05 лютого 2010 13:31

У Києві авто влетіло у маршрутку: загинув водій (ФОТО)
6

Водій автомобіля марки Ауді не впорався з керуванням та зіткнувся 4 лютого з маршрутним таксі Мерседес на проїжджій частині дороги по проспекту Правди, 33.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в місті Києві, внаслідок ДТП водія автомобіля Ауді затисло між сидінням та панеллю приладів.

Рятувальники аварійного спецзагону виїхали на місце аварії та за допомогою гідроінструменту вилучили тіло загиблого чоловіка.

Травми одержали троє людей з маршрутки. Їх оглянули лікарі, але від госпіталізації вони відмовились.

За словами водія маршрутки, Ауді їхала на великій швидкості, саме це і послужило причиною аварії.

А вже ввечері цього ж дня рятувальникам довелося вилучати водія Шевроле, що не впорався з керуванням на Набережному шосе та в результаті зіткнення з автомобілем марки Міцубісі був затиснутий між сидінням та панеллю приладів.

Цього разу обійшлося без жертв. Водія, який отримав травми, передали бригаді швидкої допомоги.

Нагадаємо, 3 лютого у Деснянському районі по вулиці Миропільській, 4 сталося ДТП. В результаті зіткнення автомобілів Шкода та Ауді, водій останньої був затиснутий між панеллю приладів та сидінням. Рятувальники витягли з автомобіля тіло чоловіка, який загинув.

Magnolia-TV.com, Київ.proUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Києві авто влетіло у маршрутку: загинув водій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі