середа, 05 грудня 2007 08:32

У Італії двоє інкасаторів арештовано за крадіжку 1,75 млн євро і викрадання колеги

У італійському місті Неаполь за підозрою в крадіжці 1,75 млн. євро (2,45 млн. доларів) арештовано двоє інкасаторів-співробітників приватної охоронної фірми. В ході пограбування зловмисники викрали свій колегу і поранили його.

Інкасатори-грабіжники самі заявили про злочин, спробувавши звалити провину на невідомих злочинців. Як розповіли двоє охоронців, пограбування відбулося за їхньої відсутності, коли вони увійшли до будівлі поштового відділення, щоб доставити декілька мішків з грошима, а їх колега залишився в інкасаторському фургоні.

Вийшовши з будівлі пошти, двоє інкасаторів нібито не знайшли машину, вкрадену злочинцями разом з їхнім колегою. Незабаром поліція знайшла кинутий фургон, де знаходився поранений викрадений охоронець. З машини зникло 21 мішок з грошима, в яких знаходилися 1,75 млн. євро.

Можливо, злочинці розраховували, що залякали свідка і що він мовчатиме. Проте слідство встановило дійсних злочинців. Напередодні двох інкасаторів було арештовано. Викрадені гроші досі не знайдені, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У Італії двоє інкасаторів арештовано за крадіжку 1,75 млн євро і викрадання колеги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі