понеділок, 13 серпня 2007 13:28

У Італії 73-річна старенька торгувала героїном

Італійська поліція по боротьбі з оборотом наркотиків затримала у неділю у Римі 73-річну бабусю і її внука під час спроби продажу чотири кілограмів героїну загальною вартістю близько мільйона доларів.

Розташувавшись біля вікна модного кварталу Трастевере, немолода пані щоночі до настання світанку чекала свого внука, який час від часу приходив в будинок за дозою для чергових клієнтів, повідомляє інформаційне агентство Ansa.

Поліцейські з відділу по боротьбі з економічними злочинами виявили в будинку сім пакетів з чистим героїном, загальна вага яких склала 4 кілограми. За оцінками експертів, продаж товару на ринку міг би принести близько мільйона євро. Наркотики зберігалися серед продуктів харчування в шафі у кімнаті старенької. У шафі також було знайдено два пістолети.

Внук знаходиться у в"язниці Реджіна-Челі у Римі, жінка зважаючи на похилий вік знаходиться під домашнім арештом, передає AFP.

Зараз ви читаєте новину «У Італії 73-річна старенька торгувала героїном ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі