субота, 28 січня 2012 11:18

У Хмельницькому закривають школи через сильний мороз

У Хмельницькому закривають школи через сильний мороз

У Хмельницькому з 30 січня призупиняється навчання в школах через похолодання.

Сьогодні міський голова Сергій Мельник підписав розпорядження "Про тимчасове призупинення навчально-виховного процесу в навчальних закладах міста Хмельницького", повідомляє прес-служба Хмельницької міськради.

Згідно з документом, у зв'язку з різким зниженням температури атмосферного повітря тимчасово припиняються заняття в 1-4-х класах в умовах низької температури (-20 градусів за Цельсієм), а у разі зниження температури до - 24 градусів за Цельсієм - 5-11-х класів.

"У дошкільних навчальних закладах прогулянки проводити при температурі не нижче -16 градусів за Цельсієм і швидкості вітру 3-7 м/сек., за умови п'яти шарів одягу на дитині, з них верхнім шаром одягу на дитині має бути зимове пальто або шуба", - йдеться в документі.

Нагадаємо, що МНС України рекомендує закрити з 1 по 5 лютого школи та дитячі садки в зв'язку з низьким температурним режимом.

Зараз ви читаєте новину «У Хмельницькому закривають школи через сильний мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі