пʼятниця, 30 квітня 2010 13:52

У Херсоні страйки не допомагають тролейбусникам

У Херсоні страйки не допомагають тролейбусникам
У Херсоні поновилася акція протесту співробітників КП "Херсонелектротранс", пов"язана із заборгованістю з заробітної плати. 30 квітня тролейбуси не вийшли на лінії.

Як розповів директор КП "Херсонелектротранс" Сергій Костючок, співробітників підприємства не влаштовують темпи погашення заборгованості з держбюджету за перевезення пасажирів-пільговиків, у зв"язку з чим і утворилися борги із зарплати.

Відповідаючи на запитання про перспективи відновлення роботи підприємства, Костючок сказав: "Поки не бачу перспектив". За його словами, співробітники КП "Херсонелектротранс" розраховували, що держбюджетна компенсація за перевезення пасажирів-пільговиків, яка надійшла на рахунки облбюджету, буде в повному обсязі перерахована їх підприємству.

"В інших містах саме так і відбувається. У Херсоні - по-іншому. На область надійшли 754 тис. грн. за пільговиків, але нам дісталося 239,436 грн..", - сказав Сергій Костючок.

Нагадаємо, що 20 - 21 квітня співробітники КП "Херсонелектротранс" на знак протесту проти невиплати зарплати не виводили тролейбуси на маршрути, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні страйки не допомагають тролейбусникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі