четвер, 14 червня 2007 13:54

У Грузії з"явився дуже сильний союзник в Європі

"Фантастичною" назвав президент Грузії Михайло Саакашвілі свою зустріч з французьким колегою Николя Саркозі, яка відбулася напередодні в Парижі. За словами грузинського лідера, з боку президента Франції він знайшов "безпрецедентну підтримку" курсу Тбілісі.

Саакашвілі відзначив, що у Грузії в Європі з"явився "серйозний і дуже сильний союзник", що перевершив всі його очікування. "Європейські держави завжди подавали підтримку Грузію, але позиція нової влади Франції ще більш просунулася в кращу сторону для Грузії", - відзначив президент. При цьому він не став уточнювати, в чому саме виразилася вказана підтримка, проте додав, що співпраця Грузії і Франції не направлена проти будь-яких третіх країн.

Назвавши Саркозі "дуже сильним політиком", Саакашвілі відзначив, що президент Франції "демонструє настільки реалістичне бачення і чітко сформульовану позицію відносно Грузії, якого до сьогоднішнього дня не було у жодного з лідерів Європи". "Це дуже серйозний і сильний політик, якого у Франції не було після генерала де Голля", - відзначив президент Грузії, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У Грузії з"явився дуже сильний союзник в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі