неділя, 19 травня 2019 21:16

У гороскопі Зеленського багато слабких планет – астролог

У гороскопі Зеленського багато слабких планет – астролог
Інавгурація Володимира Зеленського відбудеться 20 травня. Фото: facebook.com

Обраний президент Володимир Зеленський дарма так спішить провести інавгурацію. Йому краще було б зачекати хоча б до 24 травня. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"Ні 19, ні 20 травня не є вдалими для того, щоб прийняти присягу й обійняти посаду, - каже Максимова. - Сонце перебуває у 30 градусі Тельця. Тобто переходить з одного знаку в інший. Не варто починати чогось важливого під час переміни знаків. Це важка ситуація для планети".

За словами астролога, Сонце переходить від впливу агресивної зірки Алголь до зірки Альціона, яку ще називають плакальщицею.

"Більш за все такими і будуть народні настрої - від агресії до сліз, - говорить Максимова. - Сонце символізує президента. Місяць – народ. 20 травня вони знаходитимуться у знаках, які не бачать один одного. Це означає – інтереси народу і президента не перетинатимуться. Люди сподіватимуться на покращення добробуту, а президент піклуватиметься про те, щоб залишити помітний слід в історії. Дрібниці його не цікавитимуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, навіщо Зеленському дострокові парламентські вибори

Володимир Зеленський – Водолій.

"У його гороскопі багато слабких планет, - каже астролог. - Йому важко буде керувати державою твердою і впевненою рукою. Більшість прохань новообраного ігноруватимуть його ж підлеглі, і це виводитиме гаранта з рівноваги. Не чекайте на лагідного демократа. Примушуватиме себе слухатися жорсткими методами. Народ буде задоволений з того, що летітимуть голови чиновників, які залили їм сала за шкуру. Зеленський намагатиметься зламати стару систему. Не зуміє працювати тривалий час на повну силу. Часто йтиме у відпустку, зникатиме, щоб відновити сили.

За словами астролога, найсильнішою 20 травня є Венера. Під час інавгурації ми станемо свідками яскравого шоу.

Інавгурація Володимира Зеленського відбудеться 20 травня. Деталі заходу опублікувала прес-служба новообраного президента.

Зараз ви читаєте новину «У гороскопі Зеленського багато слабких планет – астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі