пʼятниця, 06 червня 2008 10:01

У французьких цукерках перевозили сильнодіючі наркотики

Партію сильного наркотику "Субітекс" на 10 тисяч гривень переправляли бандероллю з Франції. 42 пігулки психотропного наркотику в коробці цукерок міліція виявила у кінцевому пункті проходження бандеролі - в райцентрі Долина Івано-Франківської області.

"У кожній з двох обгорток ділки заховали по 21-ій пігулці, а коробка перевозилася під виглядом цукерок. Після того, як до нас надійшла оперативна інформація, почали розробляти операцію. Часу у нас було 4 місяці. З"ясували, що партія "Субітексу" перевозитиметься з Франції в посилці, яку передадуть через водія мікроавтобуса", - розповів начальник прес-служби обласної міліції Василь Гультайчук.

За його словами, водій не підозрював, що везе, на бандеролі був вказаний одержувач вантажу і місце передачі. За посилкою на зупинку прийшов 27-річний організатор злочину. Міліція його затримала біля автобуса на очах у здивованих пасажирів, коли той забирав бандероль.

За словами Гультайчука, "однієї такої пігулки може вистачити чотирьом наркоманам".

"З Франції посилку з пігулками направив українець, який був знайомим одержувача. За всю партію в Україні зараз можна виручити 10 тисяч гривень, в Європі вони стоять по 7 євро за штуку", - розповів також Гультайчук.

Якщо провина безробітного отримувача товару буде доведена в суді, хлопцю загрожує покарання за контрабанду і збут наркотиків - від 5 до 10 років в"язниці.

Відзначимо, що нещодавно в Івано-Франківську співробітники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Управління Міністерства внутрішніх справ в Івано-Франківській області затримали 50-річну мешканку міста за підозрою у використанні своєї 10-річної онуки для доставки наркотиків, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У французьких цукерках перевозили сильнодіючі наркотики ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі