пʼятниця, 22 жовтня 2010 14:59

У Дніпропетровську маршрутка задавила пенсіонера і поїхала далі

У Дніпропетровську маршрутка задавила пенсіонера і поїхала далі
У Дніпропетровську маршрутне таксі переїхало пенсіонера. Скоївши наїзд, водій продовжив рух за маршрутом, не надавши допомогу потерпілому.

Про це повідомив прес-офіцер УВС у Дніпропетровській області Артур Терещенко.

За його словами, в Дніпропетровській області за останні кілька днів була зафіксована низка дорожньо-транспортних пригод, після скоєння яких водії залишили місце злочину. Остання така аварія сталася 21 жовтня близько 12:00 в правобережній частині обласного центру. На розі вулиць Карла Лібкнехта та Чкалова невстановлений автомобіль важко травмував 73-річного пенсіонера та втік з місця пригоди.

"Пенсіонер з діагнозом "Політравма, відкрита черепно-мозкова травма, перелом лівого плеча" був негайно доставлений в обласну лікарню імені Мечникова. На щастя, вдалося відразу знайти свідків аварії, які вказали, що бідолаху переїхало маршрутне таксі. Менше ніж за годину 33 - річний Вадим, водій Mercedes-Benz (маршрутне таксі № 61 "вул. Косіора - ж/м Тополя") вже давав свідчення. Як кажуть свідки, літня людина з палицею йшла по сходах тротуару, спіткнулась і впала на проїжджу частину. Саме в цей час рухалося маршрутне таксі і задніми колесами переїхало пенсіонера", - сказав Артур Терещенко.

Як говорить сам водій, пішохода він не бачив, тільки почув якийсь гуркіт і зупинився. Подивившись, що на дорозі лежить закривавлений чоловік, він запитав у пасажирів: "Щось трапилося?". Ті відповіли, що все в порядку, і треба їхати. Тому водій поїхав далі, хоча повинен був надати медичну допомогу і викликати екстрені служби. Коли його запитали, чому він не залишився на місці пригоди, водій відповів: "Так я ж був з пасажирами".

Наразі відносно горе-водія порушили кримінальну справу, машина знаходиться на штраф-майданчику. Ступінь його провини найближчим часом повинні визначити слідчі органи і суд.

Нагадаємо, 20 жовтня о 6:40 в Дніпропетровську, по вул. Набережна Перемоги, син прокурора Жовтневого району на пішохідному переході збив 3-х жінок. У результаті двоє з них померли на місці, ще одна померла в лікарні імені Мечникова. Водій втік з місця злочину, а пізніше був затриманий.

У той же день о 5.00 у столиці на Харківському шосе 44-річний Олександр збив насмерть чоловіка. Особа потерпілого на місці встановлена не була, але на вигляд чоловік мав років 60. Водій рухався на автомобілі "Мersedes Bens 300" з боку Привокзальної площі в напрямку вулиці Тростянецької.

Новый Мост

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську маршрутка задавила пенсіонера і поїхала далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі