вівторок, 02 серпня 2011 10:58

У дитячому журналі знайшли порнокартинки

Кілька сторінок з ілюстраціями для порнографічного журналу помилково потрапили в журнал для малювання Dessiner, який широко розповсюджується по Швейцарії та за її межами. Аудиторія - всі охочі малювати, але переважно - діти.

Через помилку журнал, який поширюється у Франції, Швейцарії та Бельгії, був відкликаний з продажу.

Помилку виявила мешканка Швейцарії, готуючись до тривалої відпустки з двома доньками 10 та 16 років. Вона придбала в кіоску в Женеві журнал Dessiner, що навчає дітей малювати.

Але, гортаючи журнал, вона виявила, що серед пояснень технік малювання були 16 сторінок порнографічного змісту.

"Спочатку, я подумала, що це поганий жарт. Але незабаром виявилося, що додаткові копії містять той же дефект", - розповіла вона, додавши, що повідомила про інцидент у поліцію.

Поліція попередила дистриб'юторів у Швейцарії та видавництво журналу у Франції про незвичайний зміст номеру.

Головний редактор видавництва висуває гіпотезу, що помилка була допущена в друкарні. "Цілком ймовірно, що під час налаштування брошурувальної машини були використані кілька копій віддрукованих раніше журналів", - пояснив він.

Журнал Dessiner розповсюджується накладом більше 10 тис. по всій Європі. Але видавництво Multimedia Press запевнило, що бракованими можуть бути лише кілька екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «У дитячому журналі знайшли порнокартинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі