пʼятниця, 17 серпня 2007 09:09

У депутата Держдуми стріляли з снайперської гвинтівки

Вогонь вівся по кабінету депутата Держдуми Росії і власника "Білої дачі" Віктора Семенова – куля потрапила у стіну за робочим кріслом парламентарія. На депутата Державної думи, власника агрофірми "Біла дача" і екс-міністра сільського господарства РФ Віктора Семенова у четвер здійснено замах. Про це заявив представник депутата.

"О 14:10 від охорони агрофірми "Біла дача" надійшла інформація, що по кабінету приймальні депутата Держдуми Віктора Семенова були зроблені постріли з оптичної гвинтівки, одна з куль потрапила у стіну, в тому місці, де розташовано його робоче крісло. Депутата у цей момент у кабінеті не було", - повідомив представник.

"Ми поінформували всі відповідні правоохоронні органи, були викликані експерти для проведення балістичної експертизи і всі, хто в даному випадку потрібний по обстановці", - додав представник депутата, передає NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У депутата Держдуми стріляли з снайперської гвинтівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі