середа, 05 січня 2011 11:06

У Дагестані бойовики обстріляли спецназівців з гранатомета (ФОТО)

У Дагестані під час спецоперації знищено чотирьох бойовиків. Вони були блоковані в Хасав'юрті у гаражі одного з міських районів. Поранення отримали троє співробітників правоохоронних органів, які прикрили собою мирних громадян.

На пропозицію здатися бойовики відповіли стріляниною. При спробі прориву їх знищили. Поранення отримали три спецназівця, які прикрили собою мирних громадян, коли бандити відкрили вогонь з гранатомета.

Нині проводять огляд місця бою на предмет наявності вибухонебезпечних предметів. Після цього співробітники правоохоронних органів розпочнуть процедуру впізнання бандитів.

Тим часом у Махачкалі були затримані двоє підозрюваних у скоєнні нападу на наряд міліції. Інцидент стався увечері у вівторок. Міліціонери спробували перевірити документи у пасажирів припаркованого на узбіччі автомобіля. З машини по міліціонерах був відкритий вогонь, один співробітник отримав поранення і помер по дорозі в лікарню, повідомляє "Інтерфакс".

Одного з нападників убили у перестрілці. Це мешканець Сергокала Усман Ісаєв, 1984 року народження. Затримано махачкалінців 1987 і 1981 років народження. Один з них - власник, а другий - пасажир машини.

При огляді автомобіля злочинців вилучено автомат Калашникова, травматичний пістолет, перероблений на бойовий з глушником, гранату, шість магазинів від автомата і дві обойми від пістолета, рюкзак з одягом, намет, мобільні телефони та харчі.

Зараз ви читаєте новину «У Дагестані бойовики обстріляли спецназівців з гранатомета (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі