понеділок, 11 лютого 2008 11:15

У центрі столиці киянин зчинив стрілянину

У ніч з 7 на 8 лютого в чергову частину Святошинського відділу Держслужби охорони надыйшов сигнал тривоги. У одному з кафе-барів, що знаходиться на Соломенській площі, спрацювала кнопка тривожної сигналізації. Дівчина-бармен, яка викликала міліцію, повідомила, що чула постріли.

Стрільця знайшли швидко. Їм виявився 25-річний киянин. Завваживши наряд міліції, хлопець забіг у кіоск із квітами й спробував утекти через чорний хід. Там його й затримали. Документів на пневматичний пістолет у нього не було. Пояснити до ладу, кому належить зброя, хлопець не зміг, як і причину, з якої влаштував серед ночі стрілянину. За його словами, він примчав на допомогу до друга, який, нібито, потрапив через дівчину в неприємну історію.

Але куди подівся цей друг, і чи був він взагалі, з"ясувати не вдалося. Потерпілих у цій історії немає. В подробицях події в даний час розбираються співробітники Солом"янського районного управління міліції, повідомляє прес-служба УДСО при ГУМВС у м. Києві, повідомляє Главред.
Зараз ви читаєте новину «У центрі столиці киянин зчинив стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі