пʼятниця, 26 листопада 2010 16:35

У центрі Києва пожежники загасили 9-поверховий стовп вогню (ФОТО/ВІДЕО)
6

Фото: Фото: Ельдар Сарахман/Gazeta.ua

26 листопада на пункт зв'язку Головного управління МНС в місті Києві надійшло повідомлення про те, що в Печерському районі столиці з газової труби піднявся дев'ятиповерховий стовп вогню.

Свідком події став кореспондент Gazeta.ua.

За п'ять хвилин пожежно-рятувальні підрозділи прибули до місця пригоди. Оцінивши обстановку, вони швидко взялися за гасіння трактору, який знаходився біля осередку вогню. Через деякий час прибула газова служба та перекрила подачу газу до труби.

Як з'ясувалося, між будівельним майданчиком та міською клінічною лікарнею №12 проводилися земельні роботи. Копаючи яму, трактор зачепив газову трубу, з якої миттю почав виходити газ, та з невідомих обставин різко спалахнув вогонь.

"Зачепив газову трубу, - розповів пожежник Сергій. - Ніхто, на щастя, не постраждав. Тільки людей налякали".

Пожежу ліквідували о 15:15. Внаслідок пожежі трактор згорів вщент, вогонь пошкодив розташоване поруч дерево.

За словами медиків клініки "Берегиня", що знаходиться неподалік, до них із відповідними травмами ніхто не поступав. Свідки запевняють, що як тільки стався спалах та хлопок, водій екскаватора одразу ж вискочив із кабіни.

Представники "Київгазу" та експерти, що прибули на місце пригоди, вивчають ситуацію та намагаються з'ясувати, чи були відповідні дозвільні документи у забудовника на проведення земельних робіт у місці прокладеного газопроводу.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва пожежники загасили 9-поверховий стовп вогню (ФОТО/ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі