пʼятниця, 17 липня 2009 17:04

У білоцерківських циган вилучили наркотиків на 1 мільйон

У білоцерківських циган вилучили наркотиків на 1 мільйон

Днями в Білій Церкві затримали клан циган, які оптом збував опій наркодилерам в Київській області та столиці.

У затриманих знайшли опію майже на мільйон гривень.

Видання зазначило, що наркотичний товар вони отримували із Закарпаття та Миколаївської області. Там міліція знайшла, за словами газети, саморобний унікальний прес, на якому виготовляли наркотик ледь чи не в промислових обсягах.

Начальник міськуправління міліції Білої Церкви Микола Орлюк повідомив журналістам, що у наркоторговців також вилучили спецназівський вінчестер, електрошокери та готівку - 200 тисяч гривень, 16 тисяч доларів.

Також зловмисники позбулись майже півкілограма золота та 50 мобільних телефонів. А на їх п"ять автомобілів і два будинки накладено арешт.

Нагадаємо, 15 липня МВС повідомило про ліквідацію каналу постачання в Україну амфетаміну з Голландії. А минулого тижня міліція викрила у Донецькій області злочинне угруповання у складі шести місцевих жителів, трьох мешканців Львівської області та одного жителя Тернопільської області, яке налагодило канал постачання наркотичних засобів з Росії.

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У білоцерківських циган вилучили наркотиків на 1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі