неділя, 05 серпня 2007 15:17

У Азовському морі врятовані чоловік з сином, які проплавали на матраці майже добу

Прикордонний катер врятував чоловіка і його сина, які майже добу проплавала на матраці в Азовському морі.

Як повідомляє прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій в неділю, 33-річного харків"янина і його 11-річного сина винесло в море на матраці поблизу району Білосарайської коси (селище Ялта).

З порту Маріуполь на пошуки зниклих вийшли 2 катери Морської охорони Донецького прикордонного загону. Вранці в суботу командир одного з катерів повідомив, що у відкритому морі, в 12 милях від берега, матрац з потерпілими виявлений. Чоловіка і його сина підняли на борт катери і доставили до Маріуполя. Стан здоров"я потерпілих задовільний.

Крім того, в Чорному морі була врятована дівчина, яку в неділю віднесло в море на матраці в районі села Лебедівка Одеської області.

Для пошуку дівчини були задіяні рятувальники МНС, прикордонники, приватний вертоліт "Швайцер - 269" та місцеві жителі.

За годину пошуків дівчина була виявлена і доставлена на берег місцевим жителем на водному мотоциклі. Стан її здоров"я задовільний.

За оперативними даними з початку року на водоймищах України потонуло 1867 чоловік, з них 215 дітей. Врятовано 509 чоловік, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «У Азовському морі врятовані чоловік з сином, які проплавали на матраці майже добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі