вівторок, 17 квітня 2007 13:39

У Афганістані підірвали автомобіль місії ООН. Чотири людини загинули

17 квітня в провінції Кандагара висадили в повітря автомобіль місії ООН, повідомляє AFP. Чотири людини, двоє афганців і двоє приїжджих, можливо, непальців, загинули. Проте агентство Reuters, посилаючись на підрозділ Кандагарської поліції повідомляє, що жертв було п"ятеро: четверо непальців і афганець.

Вибух стався на шосе поблизу міста Кандагара, де останнім часом почастішали вилазки талібів. Жодна терористична організація не взяла на себе відповідальність за теракт, але влада вважають, що за вибухом стоїть рух "Талібан".

2006 року число загиблих в Афганістані виявилося найбільшим за останні п"ять років - загинуло 4000 осіб. Минулої зими бойові дії велися, не так інтенсивно, як завжди, але останніми тижнями атаки поновилися. Так, у понеділок у місті Кундуз на північному сході країни терорист-вбивця запусти у дію бомбу. Загинули дев"ять осіб, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Афганістані підірвали автомобіль місії ООН. Чотири людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі