четвер, 17 жовтня 2019 17:59

У 19 разів збільшили штраф для водіїв, які відмовляють у пільговому перевезенні пасажирів

У 19 разів збільшили штраф для водіїв, які відмовляють у пільговому перевезенні пасажирів
Зеленський підписав документ, який збільшує штрафи. Фото: 112

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який збільшує санкції за безпідставну відмову водіїв від пільгового перевезення громадян

"Документ передбачає, що безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян тягне накладення штрафу на водіїв транспортних засобів, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до цього штраф становив 8 неоподаткованих мінімумів доходів громадян)", - йдеться на сайті президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інваліда вигнали з маршрутки

У Зеленського заявили, що документ спрямований на зменшення випадків безпідставної відмови у пільговому перевезенні громадян, відновлення соціальної справедливості та зниження напруги у суспільстві.

10 жовтня близько 9:15 у Києві водій маршрутки №157 із номерним знаком АА 5529 ХН вигнав із салону жінку із посвідченням – 40-річну Наталію Лукашко. Обзивав і нецензурно лаявся.

Зараз ви читаєте новину «У 19 разів збільшили штраф для водіїв, які відмовляють у пільговому перевезенні пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі