пʼятниця, 30 листопада 2018 00:21

Інваліда вигнали з маршрутки

Інваліда I групи по зору 15-річного Богдана ­Волика 24 листопада відмовився безкоштовно везти водій черкаської маршрутки №25 Олександр Майстренко. Штовхнув хлопця у груди.

Відео виклав в інтернет містянин Валерій Мироненко, 30 років.

— Богдан пред'явив кондукторці посвідчення, але воно їй не сподобалося, — розповідає Мироненко. — Втрутився водій. Ударив хлопця. Інші пасажири стали на бік Богдана.

За два дні з учасниками конфлікту зустрівся заступник голови черкаської облдержадміністрації Костянтин Омарга­лієв, 51 рік.

— Кондукторка сказала, що за таким посвідченням вони не возять, — говорить Богдан Волик. Ліве око втратив у дитячому садку. — Я не хотів виходити. Тоді водій штовхнув мене у груди. Довелося покинути салон.

Розізлився на агресивну поведінку хлопця, каже водій маршрутки Олександр Майстренко:

— Богдан зі стиснутими кулаками поривався на водійське місце. Намагався його вивести.

Кондукторка Любов Власенко визнала провину, бо не додивилася, що саме написано в посвідченні. Власник компанії "Чарз авто", якій належить автобус, Юрій Сущенко вибачився перед ­хлопцем.

Два роки тому Богдан врятував двох 8-річних дівчат, які провалилися під лід на Дніпрі. Президент Петро Порошенко особисто вручив хлопцеві медаль "За врятоване життя", а прем'єр Володимир Гройсман подарував годин­ник.

Зараз ви читаєте новину «Інваліда вигнали з маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі