субота, 27 червня 2020 19:29

Туристам пропонують безкоштовний відпочинок в Італії

Туристам пропонують безкоштовний відпочинок в Італії
Туристам пропонують абсолютно безкоштовний відпочинок в італійському регіоні Молізе. Фото: Reuters

Туристам пропонують безкоштовний відпочинок в Італії.

Вони зможуть відпочити в італійському регіоні Молізе, який розташований за дві години їзди від Риму, абсолютно безкоштовно. Місцева влада Молізе запустила акцію Regalati il ​​Molise (Подаруйте собі Молізе), в рамках якої туристам пропонується 40 безкоштовних путівок для відпочинку з 4 липня по 3 жовтня. Про це повідомляє The Sun.

Відпочивальникам пропонують семиденне проживання в порожніх будинках і віллах з декількома спальнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла, як відкрила фітнес- студію у Німеччині

Охочим скористатися акцією потрібно заповнити спеціальну заявку італійською мовою і обов'язково вказати, чому ви хочете провести відпустку в Молізе.

"Це красиві, але безлюдні села, в яких немає туристичного житла. Тому ми подумали: як можна заохотити людей приїжджати сюди у важкі часи, коли туризм перебуває на рекордно низькому рівні", - зазначив місцевий житель Енцо Луонго.

Через поширення коронавірусу українці літній відпочинок планують провести переважно у межах країни. Поки оголошень про здачу в оренду житла влітку найбільше в Одесі. Є можливість орендувати однокімнатні квартири за ціною 500 грн на добу.

Зараз ви читаєте новину «Туристам пропонують безкоштовний відпочинок в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі