середа, 14 червня 2017 19:48

Турчинов хоче впускати росіян до України лише по біометричним паспортам

Турчинов хоче впускати росіян до України лише по біометричним паспортам
Турчинов розповів про свої плани щодо введення візового режиму з РФ. Фото: Bigmir.net

Секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що громадян Росії слід впускати до України лише по біометричним паспортам.

"Я вважаю, коли Європа відкриває двері для нас у вигляді отримання безвізового режиму, ми повинні зробити так, щоб у ці двері не полізли носії антиєвропейською агресивної ідеології "русского мира", терористи, диверсанти, провокатори, злочинці і т. д. та й себе, в першу чергу, ми повинні захистити від цієї небезпечної інфекції. І тут потрібна комплексна робота, а не тільки візовий режим", - сказав він, передає "Цензор.нет".

Турчинов не розуміє противників введення візового режиму з РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візовий режим з Росією: Парубій розраховує на рішення за тиждень

"Але поки триває дискусія на цю тему, ми не повинні втрачати час, а зробити те, що в наших силах. Приміром, ми повинні пускати громадян Росії тільки за міжнародним біометричних паспортів. У більшості росіян їх немає - це їх проблеми. При цьому в обов'язковому порядку необхідно з кожного в'їжджає з РФ знімати відбитки пальців рук, сканувати сітківку очей, якщо є роги, копита й хвіст - фіксувати і це. Ми повинні поставити надійний заслін, захищає країну від проникнення ворожої агентури, терористів, сепаратистів і іншого", - підсумував він.

В Україні потрібно завершити антитерористичну операцію і перейти до нового формату захисту країни від гібридної війни з РФ. Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов хоче впускати росіян до України лише по біометричним паспортам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі