неділя, 27 травня 2018 16:43

Тука розповів, як можна знищити Росію

Тука розповів, як можна знищити Росію
Росію можна знищити без єдиного пострілу, вважає Георгій Тука. Фото: Regnum

Росію можна знищити без зброї. Варто лише посилити санкції проти країни-агресора. Тоді вона розвалиться, як це відбулося із Радянським Союзом.

Таку ідею висловив Георгій Тука, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

"Я покладаюся на підвищення тиску на Росію, посилення санкцій проти Росії, на руйнування економіки Росії. Більше рішучих дій у цьому напрямку. У нас у всіх з вами є чудовий приклад з власного життя. Існувала найбільша імперія у світі, яка була знищена таким способом без єдиного пострілу", – сказав Тука.

Також заступник міністра додав, що крім санкцій, на розпад СРСР вплинула гонка озброєнь та інші фактори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Оточити Донецьк і Луганськ" - боєць ЗСУ розповів, як поставити Росію на коліна

У той час, коли Володимир Путін продовжує шантажувати світ ядерною зброєю, США можуть використати її першими і знищити Росію, - вважає журналіст Андрій Піонтковський. "Путін забуває, що і Сполучені Штати також можуть знищити Росію. Питання лише в нюансах: Росія може 10 разів знищити США, США можуть 15", - сказав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Тука розповів, як можна знищити Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі