вівторок, 03 липня 2007 09:02

Трьох українців ледь не вбили грузини за "зґвалтування" в Одесі

Одеські правоохоронці 1 липня затримали чотирьох громадян Грузії та одну українку (одеситку) за підозрою в катуванні трьох людей і вимаганні в них $6 тис.

Про це повідомив представник ГУ МВС в Одеській області.

З його слів, підозрювані захопили в заручники й насильно утримували в орендованій ними квартирі в Одесі 3 жителів Одеської області, віком від 40 до 50 років.

"Троє потерпілих приїхали в місто на заробітки - ремонтували квартири. Підозрювані підіслали до них свою знайому, яка добровільно вступила в контакт із одним з робітників. Після цього грузини звинуватили їх у зґвалтуванні цієї жінки", - розповів представник.

Він додав, що підозрювані (віком від 23 до 48 років) замкнули робітників у квартирі, знущалися з них, жорстоко били, і вимагали, щоб жертви дзвонили родичам, які повинні були привезти викуп.

Зі слів представника, по допомогу в міліцію звернувся родич одного з потерпілих.

У результаті спеціально проведеної операції потерпілих звільнено, їм надають необхідну медичну допомогу.

Порушено кримінальну справу за декількома статтями Кримінального кодексу України, почато розслідування, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Трьох українців ледь не вбили грузини за "зґвалтування" в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі