середа, 25 квітня 2007 15:06

Трирічні діти займалися сексом під наркотиками

У Італії правоохоронні органи розслідують жахливі випадки сексуального спокушання маленьких дітей, в якому найактивнішу роль грали виховательки дитячого саду Ріньяно Фламініо.

Розслідування почалося після того, як батьки 3-4-річних дітей забили на сполох: малюки завжди приходили додому втомленими і відразу ж засинали, їх малюнки були забарвлені в похмурі тони, і на них діти зображали людей з ампутованими кінцівками, вихори і млини.

Жахлива правда спливла, коли з дітьми почали спілкуватися психологи і працівники соціальної служби. Вже встановлено, що дітей накачували наркотиками, їх також використовували для секс-вечірок і зйомок порно.

Діти розповіли, як їх вивозили на віллу, де зокрема були присутні і виховательки. Одного разу на ту ж віллу прийшов якийсь пан, який розрізав собі руку ножем, потім він злив краплі крові в стакан разом з якоюсь рідиною і примусив їх випити суміш. За словами малюків, їм також робили якісь уколи в щоку або в голову і говорили, що їм від цього буде добре.

Спочатку батьки думали, що це просто дитячі фантазії, але потім дорослі порівняли розповіді дітей і зрозуміли, що це страшна правда.

Як пише Сorriere della Sera (повний текст на сайті Inopressa.ru), діти розповіли, що вихователі грали з ними в страшні ігри: у жабу, в чорну людину, в птахів. За словами малюків, в іграх постійно брали участь виховательки, автозаправник і дівчина Крістіна з пірсингом і татуажем навіть в інтимних місцях.

Розважалися дорослі збоченці і грою в масло. Вчительки закривали очі руками, і діти повинні були масажувати їм груди оливковим маслом. Удома батьки помічали, що геніталії у дітей почервоніли і покремсані. Як виявилось, за наказом виховательок малюки повинні були намагатися займатися один з одним сексом. Крім того, їх чіпали самі жінки.

В даний час співробітники правоохоронних органів намагаються розплутати ці жахливі злочини проти здоров"я і життя дітей. Вихователів звинувачують в педофілії і сатанізмі. Дві з трьох виховательок арештовані, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Трирічні діти займалися сексом під наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі