середа, 03 листопада 2021 04:29

Треба щодня вакцинувати 350 тис. українців - Офіс президента

Треба щодня вакцинувати 350 тис. українців - Офіс президента
Вакцинація в Україні набирає обертів. Фото: Reuters

Перед місцевою владою постало завдання нарощувати темпи вакцинації проти Covid-19, щоб щоденна кількість щеплень у країні досягла 350 тисяч.

"Є конкретні завдання, які на засіданні Ради національної безпеки і оборони були поставлені щодо кількості вакцинацій загалом по Україні й були доведені до кожної області й кожного міста. Загальна кількість – 350 тисяч вакцинацій на добу. Тобто за кожен тиждень ми повинні робити понад два мільйони щеплень", заявив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, цитує його сайт Офісу президента.

За словами Тимошенка, минулого тижня в один з днів було вакциновано 317 тисяч осіб, водночас в інші дні кількість щеплень не перевищувала 300 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На стадіоні влаштують масову Covid-вакцинацію українців

У реанімаційних відділеннях українських лікарень немає хворих на коронавірус, які вакциновані від недуги. Серед пацієнтів Covid-госпіталів нещеплених - 97%, заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Вакцинація - це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби, наголошують в МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «Треба щодня вакцинувати 350 тис. українців - Офіс президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі