пʼятниця, 23 травня 2008 14:08

Топ-10 найкрасивіших чоловіків світу: українець - другий (ФОТО)
10

Популярний американський журнал OK! присвятив свій останній випуск красивим чоловікам, рейтинг яких після довгого обговорення склала редакція видання.

Всього до нього увійшли 50 відомих представників сильної статі з різних країн у віці від 22 (плавець Майкл Фелпс) до 55 років (актор Пірс Броснан). Не дивно, що на першому місці опинився британський футболіст Девід Бекхем, який нещодавно перебрався до Америки, а ось друге місце дісталося українцеві, повідомляє ФактNews.

ТОР-10 найпривабливіших чоловіків від журналу OK!

10. Маріо Лопес (актор, танцюрист). Вік: 34

Колишня зірка сіткома 80-х років Saved By the Bell став відомим завдяки американському шоу "Танці з зірками", де він виступав разом з партнеркою Шеріл Берк. Тепер його можна кожен вечір бачити в бродвейському мюзиклі A Chorus Line.

9. Кріс Кармак (актор). Вік: 27

Кріс Кармак вперше з"явився як актор в молодіжному серіалі O.С. а потім - в "Відчайдушних домогосподарках". Зараз його кар"єра йде в гору і скоро ми, напевно, бачитимемо його на екрані частіше.

8. Ештон Катчер (актор). Вік: 30

Навіть будучи 30-річним і одруженим, Ештону вдається зберігати хлоп"ячу чарівність, якою він підкорив своїх глядачів, а також знамениту жінку, значно старшу за нього за віком, - Демі Мур.

7. Джері О`коннел (актор). Вік: 34

Юнак з фільму "Залишся зі мною" 1986 року з часом перетворився на статного чоловіка, за якого вийшла заміж супермодель Ребека Ромійн.

6. Джес Меткалф (актор). Вік: 29

У серіалі "Відчайдушні домогосподарки" Джесс зіграв найсексуальнішого на Землі садівника, подивитися на якого збиралися всі мешканки Вістерії Лейн.

5. Майкл Фелпс (плавець). Вік: 22

Молодий американець на Олімпійських іграх в Афінах в 2004 році завоював вісім медалей, шість з яких золоті, а також встановив кілька рекордів.

4. Антоніо Сабато-молодший (актор). Вік: 36

Американець, що має чеське та італійське коріння, починав манекенником нижньої білизни у Келвіна Кляйна, а потім почав зніматися в серіалах, зокрема, "Мелроуз-Плейс".

3. Шеман Мур (актор). Вік: 38

Цей американський актор теж починав як модель, а зараз він грає агента ФБР в кримінальному серіалі Criminal Minds.

2. Максим Чмерковський (танцюрист). Вік: 28

Уродженець Одеси, Максим в юному віці емігрував до США разом з батьками. Прославився Чмерковський на шоу "Танці з зірками" на каналі ABC. Він володіє декількома танцювальними студіями в Нью-Йорку.

1. Девід Бекхем. Вік: 33

Минулого року футболіст разом зі своєю не менш відомою дружиною Вікторією і дітьми перебрався до Лос-Анджелеса, щоб виступати за місцевий клуб. Спортивне видання France Football визнало його найбільш високооплачуваним гравцем у світі.

Зараз ви читаєте новину «Топ-10 найкрасивіших чоловіків світу: українець - другий (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі