неділя, 08 червня 2014 00:35

Те, що в одного із солдатів почесного караулу впала зброя, треба вважати добрим знаком - біоенергетик

Те, що в одного із солдатів почесного караулу впала зброя, треба вважати добрим знаком - біоенергетик

Петро Порошенко вибрав вдалу дату інавгурації. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський біоенергетик Мирослав Олійник.

"Субота 7 червня – один з найкращих днів у році, - говорить Олійник. – Цього дня добре укладати шлюби. Створені союзи будуть міцними, а сім'ї житимуть у достатку і більш за все будуть багатодітними. Це дуже символічно. Бо Порошенко у суботу, пройшовши процедуру інавгурації, ніби поєднав себе з Україною. Надіємося, цей союз теж буде плідним".

Запалює свічку, сканує долонею фотографію президента.

"Порошенко належить до тих людей, які на п'ятому десятку років досягають ще більше, ніж раніше, - говорить біоенергетик. – Він переживе напружене, але дуже плідне літо. Бачу щодня важкі переговори, які увінчаються рішеннями на нашу користь. Вже у вересні політик пожинатиме перші плоди своєї праці".

За словами Олійника, непростим для президента виявиться листопад.

"Його багато критикуватимуть, бо все обіцяне не вдасться зробити вчасно. Українцям не вистачатиме терпіння. Порошенку належить вислухати багато критики. Але вже з грудня у справах буде зелене світло. Вдасться зрушити з місця непідйомні раніше проекти".

Як зазначив біоенергетик, Порошенку вдасться не тільки завершити АТО і витиснути сепаратистів з Донеччини і Луганщини, але й протягом 2 років повернути Україні Крим.

"Порошенко зуміє домовитися з Росією про повернення Криму Україні, - запевняє Олійник. – Вирішальне значення у цьому відіграють кримчани, 80 відсотків яких проситимуться назад до України і наполягатимуть на поверненні цілісності держави. Партія Порошенка матиме високі результати на парламентських виборах".

Порошенко під час інавгурації підняв булаву високо над собою. За словами біоенергетика, високі амбіції президента іноді не збігатимуться з його можливостями, але політик докладе зусилля, але досягти бажаного результату.

"Під час інавгурації все склалося на користь Порошенка, - пояснює Олійник. – Навіть те, що в одного із солдатів почесного караулу впала зброя, треба вважати добрим знаком. Війна на сході скоро закінчиться".

Зараз ви читаєте новину «Те, що в одного із солдатів почесного караулу впала зброя, треба вважати добрим знаком - біоенергетик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі