понеділок, 28 грудня 2009 19:04

Тіні Кароль затишно з Юлією Тимошенко (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль стверджує, що зірки, які беруть участь в турі "З Україною в серці" завжди з радістю чекають на Юлію Тимошенко на кожному концерті.

"Але вона людина зайнята, багато працює, так що кожна зустріч з нею завжди неочікувана і нічого заздалегідь ми, звісно, не готуємо. А будь-яку імпровізацію Юлія Володимирівна і так завжди підтримає, вона володіє блискучою, блискавичною реакцій, творчим мисленням, будь-який жарт легко підхопить і продовжить. На сцені з нею дуже легко, навіть скажу - затишно і спокійно", - заявила співачка в інтерв"ю "Комсомольській правді".

Молода мама дуже рада, що завдяки участі в цьому турі у неї є можливість заїхати в дуже маленькі міста, де ніколи не була.

"На своїх виступах я несу насамперед музику, свої пісні та творчість, а те, що я виступаю під знаком "Ю", - це прояв моєї особистої громадянської позиції, прояв мого усвідомленого вибору. Це бажання жити в красивій, успішній, процвітаючій країні в майбутньому", - вважає артистка.

Кажучи про свою політичну позицію, співачка відзначила, що насамперед підтримує лідера країни, сильного політика, в якого вірить і якому довіряє.

Між тим, за словами Тіни, до всіх зустрічей зі своїми глядачами, незалежно від міст та їхніх політичних переконань, вона завжди ставиться з великою відповідальністю.

"Готуюся до цих концертів, як до своїх сольних виступів, і, ви знаєте, вони завжди проходять в атмосфері радості, привітності, щирості", - підкреслила Кароль.

Наприкінці співачка додала, що бажає провести новорічні свята добре, шумно, весело, позитивно, в сім"ї з рідними і близькими, коханими людьми.

"І як би не було важко наступного дня і після всіх свят, я вважаю, кожен, кому не байдуже майбутнє своєї країни, своєї нації, обов"язково повинен піти на вибори і проявити свою позицію, щоб нарешті бути упевненим в завтрашньому дні, щоб в кожній домівці був достаток, стабільність і захищеність", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Тіні Кароль затишно з Юлією Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі