неділя, 14 жовтня 2007 12:30

Тимошенко звинуватила владу у аварії у Дніпропетровську

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що відповідальність за вибух газу в житловому будинку Дніпропетровська лежить на державі.

"Газові та електричні мережі держава передала до приватних рук, і господарі цих підприємств просто не витрачають ані копійки на технічну підтримку газових мереж", - заявила Тимошенко журналістам в неділю в Дніпропетровську.

За її словами, в ВАТ "Дніпрогаз" втричі скоротилася кількість технічного персоналу, який проводить обстеження стану газових мереж.

Лідер БЮТ вважає за необхідне або повернути ці підприємства в державну власність, або створити на законодавчому рівні такі умови, які б зобов"язували власників цих підприємств займатися технічним обслуговуванням мереж щоб уникнути подібних надзвичайних ситуацій.

Юлія Тимошенко також повідомила, що її політична сила разом із мерією почала підбирати житло для людей, які позбулися квартир в результаті вибуху. При цьому вона відзначила, що сума, виділена на покупку квартир, значно менше необхідної, тому вона наполягатиме на тому, щоб Кабінет міністрів і влада виділила реальні кошти, за які люди могли б купити житло. Питання повинне вирішитися, на думку лідера БЮТ, протягом наступного тижня, передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко звинуватила владу у аварії у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі