понеділок, 19 жовтня 2009 16:54

Тимошенко знайшла 250 млн грн на модернізацію озброєння

Тимошенко знайшла 250 млн грн на модернізацію озброєння

Спільним наказом Міністерства оборони та Міністерства фінансів України внесено зміни до паспорта бюджетної програми на 2009 рік.

Вони передбачають створення, закупівлю і модернізацію озброєння і військової техніки за державним оборонним замовленням.

Цей акт видано у зв"язку із прийняттям Кабінетом міністрів рішення про виділення коштів зі Стабілізаційного фонду для фінансування робіт з модернізації вертольотів Мі-8 та Мі-24. Кошти також призначені для закупівлі пристроїв кумулятивного захисту для танків БМ "Булат" і створення перспективного корабля типу "корвет".

Згідно із внесеними змінами, у 2009 році на створення, закупівлю і модернізацію озброєння та військової техніки за державним оборонним замовленням Міноборони передбачене бюджетне призначення в обсягу майже 250 млн. грн.

Ці кошти мають надійти зі спеціального фонду і бути розподілені на модернізацію танків Т-64 до виду БМ "Булат", виконання дослідно-конструкторської роботи з модернізації вертольота Мі-24, на створення багатофункціонального ракетного комплексу, закупівлю пристроїв кумулятивного захисту для танків "Булат", створення перспективного корабля типу "корвет" та на модернізацію вертольотів Мі-8 та Мі-24, які беруть участь у миротворчих операціях.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знайшла 250 млн грн на модернізацію озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі