вівторок, 10 листопада 2009 10:15

Тимошенко вимагає від Черновецького скоротити штат КМДА

Тимошенко вимагає від Черновецького скоротити штат КМДА

Кабмін вимагає від міського голови Леоніда Черновецького скоротити штат міськадміністрації на 12%.

Про це стало відомо у ході засідання постійної комісії Київради з питань ЖКГ і ПЕК.

За словами голови комісії Юрія Бондаря, згідно з висновками перевірки урядом діяльності КМДА, на даний момент мер Києва розглядає питання про скорочення штату.

"У зв"язку з тим, що на рішення перевірки Кабміну діяльності виконавського органу КМДА 2006 року було передбачено, що з 1 грудня 2009 року потрібно скоротити (штат.) на 12%", - заявив журналістам начальник ГУ з питаннях палива і енергетики КМДА Олексій Демідов.

До речі, згідно з такою рекомендацією Кабміну начальник Головного фінансового управління Віктор Падалко дав свої пропозиції по можливості скорочення штату. Зокрема, запропоновано скоротити штат ГУ з питань палива і енергетики КМДА.

"Фінансове управління підійшло, я так розумію, формальним способом. Воно подивилося, у кого є вакансії за тривалий час. У мене були всього три вакансії, але те, що у мене по всіх документах і так повинно бути всього 27 штатних одиниць, а у відділах у мене по 2-3 людини працює, тобто, ні у відпустку сходити, ні захворіти. Тобто ситуація дуже напружена", - ділиться Демідов.

Не дивлячись на це, в його управлінні пропонують скоротити трьох людей.

У зв"язку з цим постійна комісія Київради з питань ЖКГ і ПЕК звернеться до мера Києва з проханням виключити ГУ з питань палива і енергетики КМДА з переліку тих управлінь міськадміністрації, які підлягають скороченню.

На сьогодні в ГУ з питань палива і енергетики КМДА всього числиться 23 штатних одиниці, працюють 4 відділи: енергетики, енергозбереження, палива, а також відділ стану розрахунків за енергоносії.

"Кого з чотирьох відділів розігнати?! Ми стоятимемо на смерть і звертатися до керівництва, щоб нас виключили з цього розпорядження", - підкреслив Демідов.

За матеріалом Главред.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вимагає від Черновецького скоротити штат КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі